Támogasd munkánkat

A Digitális Panaszkönyv -melyet az Adhoc.Support érdekérvényesítő  közösség hozott létre-, működését közösségi finanszírozásból és támogatásokból tartja fennt.

Azzal a céllal született ezen oldalunk, hogy a közösségünk leendő tagjai, sokoldalú, gazdasági és politikai érdekektől független, érdemes, kiemelkedően hasznos és  szórakoztató és pártatlan adatforrásból tudják meg, mi történik a fogyasztói termékek piacán és a világ általunk összegyűjtött összes kereskedelmi reklamáció lehetősége, panasza által amit rendszerünk feldolgoz  Magyarországon és a nagyvilágban.

Ezek után pedig van egy szép nagy és csodálatos jövőkép: a mások életének jobbá tétele a közösség által elért eredményekkel. Ez olykor sokkal többet változtat az életünkön, hogy ne menjünk el szó nélkül. A pozitív változás egyik jele a nagyvonalú együttérző támogatás. A Digitális Panaszkönyv egész fejlődése a TÁMOGATÁS hatására érte el azt a szintet, hogy mára úgy mint közösség és úgy mint panaszkezelési megoldás is: életképes maradjon a közösséget üzemeltető WebshopCompany Ltd UK által létrehozott, érdekérvényesítő termékek és szolgáltatások egész sora.

Tetszik a közösségünk?

Támogatni szeretnéd?

Megoldásunkkal életed jobbá vált?

Mosolyt csaltunk az arcodra?

Kinyílt tőlünk a harangvirág az udvarodban?

[wpforms id=”20″]